top of page

Pomáhej s námi i v roce 2021

Updated: Nov 22, 2021


Ač v uplynulých měsících vládne v australské přírodě oproti období velmi rozsáhlých ničivých požárů relativní poklid a návrat přírody do normálu, rozhodli jsme se i letos pokračovat v naší iniciativě #savekoala. Rádi bychom alespoň obnovily stávající virtuální adopce koalů z "koalí nemocnice" v Port Macquarie, popřípadě bychom (podaří-li se nashromáždit více finančních prostředků) opět finančně podpořili toto zařízení, které se stará o raněné koaly a snaží se o jejich rehabilitaci a navracení zpět do přírody či výsadbu stromů blahovičníku, jediné potravy koalů.


V loňském roce se nám společnými silami podařilo dát dohromady neskutečných 51 tisíc korun (3120 AU$)!

Adoptovali jsme koaly Oxley Twinkles, Hockey Lunu a LINR Paula a částkou rovných 3000AU$ jsme podpořili samotnou "koalí nemocnici".



Chceš pomoci i letos?

Stejně jako v loňském roce pokračujeme v prodeji speciální edice samolepek, které se prodávají za 111 Kč.

Z celkové ceny 111 Kč kromě poštovného, které činí zpravidla mezi 45 až 50 korunami bude celý zbytek částky darován záchranné stanici Koala Hospital Port Macquarie v Novém Jižním Walesu.

Darovat samozřejmě můžeš i libovolnou částku vyšší než výše zmíněných 111 Kč (zakoupíš samolepku za 111 Kč, ale zašleš Tebou zvolenou částku). V tomto případě platí totéž - tedy od Tvého příspěvku bude odečtena hodnota poštovného a zbylá částka poputuje ve prospěch Koala Hospital. PS: Vyplň prosím patřičné detaily platby, ať víme, komu samolepku poslat ;-)


Kam putují vybrané peníze?

Jak už padlo, chceme opět podpořit Koala Hospital Port Macquarie, která se nachází v Novém Jižním Walesu. Veterináři a dobrovolnící tam poskytují prvotřídní péči raněným koalům a snaží se obnovovat jejich přirozené prostředí. Tihle borci mimo to vysazují nové stromy blahovičníku, v podstatě jediné potravy koal a stavějí speciální napajedla pro zvířata v přírodě, které přijdou vhod zejména v horkých dnech. U koalů, u kterých je to po úspěšné léčbě možné, se personál snaží o jejich návrat zpátky do přírody.


 

Rallyfans for Koala Hospital

V letošním roce jsme uspořádali dobročinnou aukci autorské digitální kresby Moniky Buráňové s podpisy předních posádek Barum Czech Rally Zlín, která se na portále Aukro.cz vydražila za sympatických 2 250 Kč - tedy zhruba 140 australských dolarů, které jsme z vlastních zdrojů zaokrouhlili na 150 AU$ a následně formou příspěvku odeslali přímo do rukou Koala Hospital.

Koala Hospital Port Macquarie v roce 2021 podpořili:

Vratislav Steuer, Jan Kulich, Kateřina Handlová, Stanislav Křížka, Richard Žmolík, Martina Hlůžková, Martin Gaper, Roman Švec, Zdeňka Prokůpková, Libor Hodulák, Miroslav Číž, Jan Petřík, Karolina Kabíčková, Dalibor Hudeček, Václav Donát, Petr Bartuňek, Petr Kouřík, Matěj Prokop, Juraj Konečný, Zbyněk Gavenda, Miroslava Lukašíková,...

DĚKUJEME, ŽE POMÁHÁŠ S NÁMI

217 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page